Can not use TaifunBattery with Thunkable Live

Not sure if directly related to the extension, so I post in this category.

While I have loaded the extension “TaifunBattery” (Battery Manager extension. Version 1a as of 2016-08-11 for App Inventor version nb150 and Companion version 2.38.) and made a simple button that will change text in a label with level from battery, Thunkable Live does not work. It is stuck in:

Sending assets/external_comps/com.puravidaapps.TaifunBattery/classes.jar to companion…

That said, if I build an apk, everything works as expected.

Maybe start your Thunkable Live again and try again?

I tried that. I also tried clearing all data from Thunkable Live at Android Settings. Nothing worked.
(Thunkable Live for Classic Android, Version:3.33 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thunkable.appinventor.aicompanion3&hl=en))

Source https://puravidaapps.com/extensions.php

How to avoid runtime errors with the companion app

  1. After importing an extension, please restart the companion app.
  2. If you like to use an extension on a different screen, in Screen1 additionally drag the extension into the working area.

While starting the companion app, all necessary assets and also the imported extensions of your project will be copied to your device. So in case the no such class error shows up, the extension code to run the extension is not available on your device. Without that code the companion app is not able to execute methods from the extension.

In case restarting the companion app does not work for you after trying several times, then as it looks like the only way for you to test you app will be after building it using the apk file.

/Boban

Still not working. Could it be that the specific extension is not compatible with the companion app? Should I mention this topic to the extension’s topic for such compatibility to take place?

Thunkable live for android classic. No problem
Capture

Still, Not working for me. Tried reinstalling, nothing. Anyway thank you all for your time.

Try restarting your browser, what browser is it may I ask?